Nakupovanie

Keď sa prejaví porucha s potrubím, volajte krtkovanie!

Potrubie sa môže upchať v podstate nečakane. Ani sa nenazdáme a ako to tak býva- v tej najmenej vhodnej chvíli sa prejaví porucha. A na upchaté potrubia je vlastne nevhodná chvíľa stále, pretože to naruší ich prevádzky, na ktorú sme v podstate pravidelne, každodenne odkázaní. A preto nie je potrebné dodávať, že ide o nie príliš príjemný problém, ktorý sa musí čo najskôr odstrániť.

Lenže na koho sa v takom prípade obrátiť? Veľa ľudí má zvyk, že zavolajú svojmu kamarátovi, synovi, susedovi, skrátka niekomu zručnému, kto im s tým pomôže. A takýto človek by mal mať následne k tomu aj zodpovedajúce vybavenie. Ani zďaleka to však spravidla neprebieha tak hladko a na takej odbornej úrovni ako keby zavolali krtkovanie Leopoldov.

  • Profesionálne služby zaoberajúce sa čistením kanalizácií, ktoré si s daným problémom poradia za krátko a navyše bez zbytočných nečistôt.

Vodovodné rúry

Služby sa pritom dajú kontaktovať nonstop a samozrejme ide o firmu, ktorá sa nezaoberá iba Leopoldovom či jeho okolím, sú dostupní v rôznych častiach Slovenska. A za sympaticky prístupné ceny.

  • Môže ísť o kontrolu kanalizácie, samozrejme tiež o prečistenie odtokov od usadenín odborným krtkovaním a o inštalatérske práce.

A to nie je všetko, v niektorých prípadoch, teda pri kontrole kanalizácií, sa používa aj TV monitoring s modernou technológiou- kamera zaznamenáva vnútorný stav kanalizácie a záznam sa zobrazí na monitore. Týmto spôsobom sa dá prehľadne objaviť a následne odstrániť príčina upchania.

Kanál, príroda

V bežných prípadoch sa stretávame napríklad s upchatým potrubím v dreze či umývadle. Následne sme svedkami pomalého odtekania vody a z potrubia sa vplyvom usadenín môže šíriť nepríjemný zápach. Každopádne prevádzka drezu či umývadla bude obmedzená, odpadová voda by v horšom prípade mohla skončiť vyliata tam, kde si to neželáme a kde narobí škodu.

Preto sa nevypláca čakať, istotou je kontaktovanie odborného servisu.