Nakupovanie

Protipožiarne dvere

Zabezpečte svoj domov požiarnymi dverami Lmmont. Tieto dvere Vás bezpečne ochránia pred ohňom a zadymením. Jedná sa o špecifickú skupinu dverí, ktoré sú vyrábané práve pre ochranu pred ohňom, jeho šírením a pred dymom. Tieto dvere Vám zabezpečia dostatok času na únik do bezpečia. Sú vyrábané z ocele no z hľadiska estetiky môžu byť pre umiestnenie v exteriéroch doplnené a drevené ale aj hliníkové konštrukcie. Oceľové dvere protipožiarne sú vhodné pre jednoduché ale aj izolačné sklá, ktoré sú spoľahlivé v oblasti kritérií a spĺňajú vysoké nároky na požiarnu ochranu.

horiaci plameň

Protipožiarne dvere a ich systém sú vybavené špeciálnymi ohňovzdornými vložkami. Najnovším prírastkom protipožiarnych dverí je MB-60E EI so systémom z rady ALUPROF. Jedná sa o ekonomicky výhodné požiarne dvere, ktoré prinášajú oproti starším typom viacero výhod. Profil týchto dverí je v stavebnej hĺbke omnoho menej robustný, vďaka čomu tak zaberá menej miesta a ich jednoduchá konštrukcia napomáha k ich jednoduchšej a rýchlejšej montáži. Samozrejme sú dymotesné. Ďalšia ponuka protipožiarnych dverí je MB-78EI. Jedná sa o vysoko moderné konštrukcie na výrobu protipožiarnych dverí ktoré spĺňajú spoľahlivú ochranu s požiarnou odolnosťou. Tieto umožňujú vyrábať protipožiarne dvere s odolnosťou EI115-EI90 a zároveň spĺňajú požiadavku v oblasti dymotesné. Ich konštrukcia je tvorená tromi komorovými hliníkovými profilmi.

oheň pod kontrolou

Tento systém je vybavený ohňovzdornými vložkami, ktoré zaisťujú požiarnu odolnosť až do triedy EI90. Keďže ako sme už spomenuli ich hliníkový profil je omnoho jednoduchší, tým pádom nepotrebujú tieto dvere veľký stavebný otvor. V našej ponuke nájdete omnoho viac protipožiarnych dverí, pri ktorých sú uvedené iba orientačné cena. Samozrejme tieto oceľové protipožiarne dvere sú finančne náročnejšie ako je to pri bežných typoch dverí, no po vzájomnej komunikácii Vám vieme nakombinovať vhodné riešenia. No ochrana majetku a vlastných životom by mala byť nadradená nad všetko. Preto nás neváhajte kontaktovať a mi Vám ponúkneme riešenia nakombinované tak, aby sa nenabúral Váš finančný rozpočet.